Det är verkligen helt perfekt väder just nu

Jag måste skriva att vädret i Beijing just nu är verkligen helt perfekt! Tidigt på morgonen när jag ger mig ut och springer är det kring 20 grader och fram mot dagen stiger sen temperaturen till upp mot 30 grader i solskenet och nu står solen så lågt att det går att sitta och läsa på balkongen i detta härliga solsken. På kvällarna och nätterna sjunker sen tempreraturen under 20 grader och ibland kommer fortfarande någon regnskur mitt i natten, men nu är i princip nederbördsperioden över så om det är som normalt kommer i princip ingen nederbörd alls förrän nästa sommar.

På morgonen blev det bara en kort “jogg” på en halvtimme för jag tänkte att jag skulle stiga upp tidigt i morgon och ta ytterligare ett “långpass” och springa längre än en timme och tolv minuter som jag sprang i söndags! Det gör fortfarande ont i vänster knä till och från, men det blir inte sämre av att jag springer, snarare bättre!

På eftermiddagen när jag satte ut soporna i trappan var det ett förrymt husdjur som hade hittat ned eller upp till denna våning och jag provade att slänga ut några jordnötter, men han eller hon var inte intresserad!

Förrymt husdjur i trappan

Snart dags för middag och idag tänkte jag göra klyftpotatis i ugnen, vilket jag aldrig provat tidigare! Får se hur det blir, men jag tror jag har rätt bra koll på den rätten och sen får det bli fläskfilé på ett lite annorlunda sätt än jag brukar göra, men jag tror det också ska gå bra!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.