Sista dagen i Beijing

Onsdag 29 augusti ar den sista hela dagen pa besoket i Beijing. Tycker jag har hunnit med i stort sett allt som jag ville se sa det har varit en lugn dag. Borjade med en tolvkilometersrunda i omgivningarna tidigt pa morgonen. GPS:en fungerade perfekt sa det ar bara att ladda upp till Google Earth nar jag kommer hem sa kan jag se exakt var jag sprang. Det ar lite svarare att hitta har an i Europeiska stader eftersom man inte kan tyda affarskyltarna och kanske fa nagat riktmarke eller nagot att komma ihag. Men an har jag inte sprungit vilse och jag har for sakerhets skull en lapp med adressen till lagenheten pa kinesiska i fickan ifall jag skulle springa vilse.

running.jpg
Uppladdad löptur till Google Earth, jag sprang en gata och sedan tillbaka samma väg för att sedan ta en ny gata! Enligt GPS:en blev det 11,4 km på 1,02,47. Helt OK kilometertid både med tanke på värmen och att det blev många stopp vid övergångsställen.

Efter lopning och frukost fick varuhuset Metro ett nytt besok. Hade bl a tankt kopa ett par vardagsskor, men kinesiska storlekar pa skor slutar strax under min storlek sa det var inte mojligt.

Har aven borjat packa vaskorna infor morgondagens hemresa. Tar en taxi harifran runt lunchtid och sedan lyfter forhoppningsvis planet 14.45 med beraknad ankomst till CPH klockan 18.30 dansk-svensk tid.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.