Besök på IKEA ännu en gång!

Det underbara septembervädret fortsätter och jag tog en promenad till Jinsongs tunnelbanestation, vilket tar knappt en halvtimme. Kul att den “lilla” kameran nu fungerar helt perfekt och jag fick några riktigt bra bilder, men jag sparar dessa till senare!
Anledningen att jag gick till Jinsong var att vi skulle träffas och handla lite på IKEA och det är sju eller åtta stationer norrut där Taiyanggongs station ligger. Det är bara att gå ut i uppgång B och sedan är det cirka en kvarts promenad till IKEA, men det fungerar säkert att ta någon av bussarna om man har mer bråttom!

Det underbara septembervädret fortsätter och jag tog en promenad till Jinsongs tunnelbanestation  (BLÅ linje 10) , vilket tar knappt en halvtimme. Kul att den “lilla” kameran nu fungerar helt perfekt och jag fick några riktigt bra bilder längs vägen, men jag sparar dessa till senare!

Anledningen att jag gick till Jinsong var att vi skulle träffas och handla lite på IKEA och det är sju eller åtta stationer norrut där Taiyanggongs station ligger. Det är bara att gå ut i uppgång B och sedan är det cirka en kvarts promenad till IKEA, men det fungerar säkert att ta någon av lokalbussarna om man har mer bråttom!

Det blev mest småsaker handlade denna gång och nedan kommer några bilder från idag!

Utanför B-uppgången på Taiyanggongs tunnelbanestation

Utanför B-uppgången på Taiyanggongs tunnelbanestation

Sover i soffan på IKEA i Beijing

Det här är en rätt vanlig syn att människor sover på olika ställen och det är väl ett bra sätt att prova en eventull soffa man tänker köpa? En inte så bra bild inifrån IKEA i Beijing och det fanns många fler soffor och fåtöljer som männsikor satt eller låg och sov!

Dagens mat på IKEA i Beijing

Oavsett tid så är det alltid fullsatt i matsalen på IKEA och ibland är det riktigt svårt att hitta sittplatser. För min del blev det idag Spaghetti Bolognese för knappt 20 kronor och det smakade mycket gott! Märkligt nog fanns ingen Mariestads öl varken i restaurangen eller i matbutiken i varuhuset. Har aldrig varit med om det tidigare och det fanns faktiskt ingen öl överhuvudtaget att handla, men de vi frågade visste inte varför. Kanske var den helt enkelt slut, eller så har kanske deras avtal om försäljning upphört.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.