Besök av Ella och hennes mamma igen

Idag var det åter dags för besök av Ella och hennes mamma och det är alltid lika kul att leka med treåriga Ella som nu börjat lära sig engelska. Jag vet inte hur vi kommunicerar, men jag tror hon förstår en del engelska ord och kanske även några av mina konstiga kinesiska ord!

Efter en gemensam middag med sallad, kyckling, bröd mm följde vi sedan Ella och hennes mamma hem i traditionell kinesisk anda!

Lasse äter kyckling med ben

Till allmän förvåning äter här Lasse “kyckling med ben”, men jag kunde ju inte tacka nej när det var Ella som ville jag skulle prova och det var faktiskt gott och framförallt genomstekt!

Ella och Lasse

När vi följer Ella och hennes mamma hem brukar Ella och jag alltid komma fram lite före de andra två pratkvarnarna och då är det skönt att ha dessa vackra stenar att vila på!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.