Idag ville fåglarna inte ha någon mat

Idag var jag ute en kort sväng på förmiddagen och då pågick nedanstående reparation av en stenbro (påminde mig om en gammal arbetskamrat Kaj Försäkringskassan i Rödeby som länge trodde jag hette just Stenbro i efternamn!)

Såna här “broar” finns överallt i området med strömmande vatten under och tydligen hade en del stenar och plattor lossnat, men när jag gick förbi var det inga som jobbade, utan jag tror de väntade på att cementen skulle stelna!

Reparation av bro

Sent på eftermiddagen kom sedan Ellas mamma och lämnade Ella hos mig och lite senare tog Ella och jag en promenad för att mata fåglarna med överblivet bröd, men då var det redan mörkt och de fåglar vi såg var inte alls intresserade av att äta, så vi tog med brödet tillbaka hem!

Det blev lite olika smårätter idag och Ella gillade verkligen mina klyftpotatis som hon friskt doppade i kinesisk ketchup och sedan åt.

Ella äter Lasses klyftpotatis

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.