Idag återföll jag till löpningsmissbruket

Jag kände inte för att springa när jag vaknade, men framåt förmiddagen blev känslorna för starka så jag drog på löparskorna och sprang en runda! Det blev ingen lång runda för luften i Beijing var idag nog den sämsta jag varit med om. Jag tycker luften förbättrats enormt på bara fyra år, men just idag var det helt bedrövligt och såna dagar är det alltid lite av en “bränd” doft i luften och jag antar det är avgaser från bilar och utsläpp från fabriker plus att det inte blåser alls utan allting hamnar som ett lock över Beijing.

Det blev annars bara en runda till en av affärerna för att handla lite och på väg tillbaka såg jag att de nu satt upp även kinesiska flaggor vid huvudingången till bostadsområdet inför nationaldagen den 1 oktober.

Kinesiska flaggor inför nationaldagen den 1 oktober


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.