Nu är det åter helt perfekt luft i Beijing

Efter gårdagens helt bedrövliga luft som låg som ett lock över Beijing var det idag friska vindar på morgonen och klarblå himmel! Det är ytterst sällan det blåser i Beijing jämfört med Karlskrona, men blåser det så är det på morgonen!

Idag blev det mest inneaktiviteter med uppdateringar på Karlskronabloggen och nu har Ella och hennes mamma åkt hem till Ningbo ett par veckor för kinesiskt nationaldagsfirande.

Dagens bild får bli från norra balkongen där två kvinnor hade ett rejält argumenterande om hur man parkerar sina bilar. Kineser är annars rätt lugna och blyga, men ibland kan det hetta till ordentligt, åtminstone ordmässigt, som jag skrivit om flera gånger tidigare! Det var inga problem här, jag tycker det var mest konstigt att kvinnan med den vita Volkswagen inte klarade att köra ut från sin parkeringsplats i första läget!

Lite oförargligt parkeringsbråk i Beijing

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.