Idag var det riktigt kallt på morgonen!

Både den nya och gamla termometern har “försvunnit”, men idag tror jag faktiskt inte att det var mer än åtta-nio grader på morgonen och riktigt kalla vindar! Vindarna är bra för det innebär nästan alltid klarblå himmel över Beijing! Det blev dock ingen löpning idag heller, men jag ska försöka komma igång med det ordentligt igen, annars får jag vänta tills jag är i Karlskrona igen.

Även idag blev det bara inneaktiviteter med städning, tvättning och uppdatering av Karlskronabloggen, som nu börjar få riktigt många besökare. På ett sätt bra men på ett sätt dåligt än så länge, men det ska jag utveckla en annan gång!

Jag brukar ju försöka visa minst en bild varje dag och det får även idag bli från norra balkongen där en man med en extremt överlastad cykel välte. Jag såg honom när han närmade sig korsningen och att lasten var alldeles för stor och lutade mer och mer åt vänster. Efter korsningen stannade han och försökte omfördela lasten, men då välte hela cykeln bakåt och jag har visat en liknande händelse mer i närbild tidigare.

En cykel som har vält

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.