Inget värt att skriva något om idag

Idag blir det ett kort inlägg och nu kommer jag troligen att ta ett par-tre dagars blogguppehåll i denna blogg på grund av olika orsaker, men återkommer med text och bilder från dessa dagar senare, så idag blir det bara några bilder för det hände absolut ingenting som var värt att skriva om!

Änderna börjar känna igen mig nu

Änderna börjar känna igen mig nu och kommer alltid rusande när jag närmar mig med överblivet bröd

Det är vackert vid fontänen vid huvudingången

Det är vackert vid huvudingången med alla fontäner och jag har t o m sett de i Kina så frekventa bröllopsfotograferna ta bilder här, fast idag var det några yngre par som fotograferade varandra i den underbara höstsolen.

Kinesisk alkohol

Här syns två av de många hyllorna med alkohol i det nya snabbköpet. Där finns allt från 50 centiliter 56-procentig sprit för 3,95 kronor till absolut svindyr exklusiv Moutai som kan kosta flera tusen kronor för motsvarande mängd. Om man vill kan man även handla de billigaste sorterna i femliters plastdunkar. Det finns även en särskild avdelning med kinesiska viner och en avdelning med importerade viner och spritdrycker där priserna är ungefär som i Sverige. Jag ska återkomma med just Moutai i ett senare inlägg och försöka förklara varför den är så dyr och exklusiv!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.