Rejäl förkylning har brutit ut

Jag har varit lite halvkrasslig de senaste dagarna med ont i halsen och nu verkar en rejäl förkylning ha brutit ut! Bra är dock att det halsonda nästan försvunnit och jag tror inte jag har någon feber. Så idag blev det åter bara sittande framför datorn och uppdatering av Karlskronabloggen och andra sajter.

Både nya Avpixlat och Expressen hade några fantastiskt humoristiska artiklar idag som jag kommenterade i den bloggen. Avpixlat har skänkt 200 kronor som går till en get med namn Lena Sundström till en fattig familj i Afrika och fler läsare hängde på med att skänka fler getter med andra namn på svenska politiskt korrekta journalister och politiker! Stor humor!

Sen kom Expressen med en artikel om sandlådepartiledaren Håkan Juholt som själv vill bestämma reglerna när han ska medverka i SVT och han har nu enligt Expressen fått en egen TV-kanal där han kan bestämma allting själv och Expressen publicerar hela dygnstablån. Även den ledaren är stor humor!

Karlskronabloggen: “Nya Avpixlat visar en stor humoristisk sida”

Karlskronabloggen: “Även Expressen visar humor med Juholts TV-kanal”


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.