Jiaozi med fisk var mycket gott

Idag hade jag egentligen tänkt ta bussen till Carrefour och handla, men vi bestämde på morgonen att vi gör det tillsammans i morgon förmiddag i stället. Det är annars ingen större skillnad mot de kinesiska varuhusen, fast lite mer att välja på och lite billigare är det faktiskt på Carrefour. Så det blev mest inneaktiviteter i form av städning och sittande framför datorn. På kvällen kom sedan Ella med mamma och fixade en god middag med en annorlunda typ av jiaozi med fiskfyllning och det var mycket gott. Dessförinnan provade jag på att göra vitlöksbröd på ett nytt sätt och de blev väl hyfsade.

Vitlöksbröd

Så här såg vitlöksbröden jag gjorde ut. Hyfsat goda, men inte mer.

Gei wo

När vi följde Ella och hennes mamma hem upptäckte Ella att jag hade den lilla kameran med mig och just här sa hon “Gei wo” vilket betyder “Ge mig” på mandarin och hon fick kameran och tog sen en del bilder längs den korta vägen!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.