Torrläggning inför vintermånaderna

Idag blir det bara ett kort inlägg med en bild nedan om den torrläggning som nu görs i nästan alla små konstgjorda vattendrag som annars strilar inom bostadsområdet. I natt ska det bli minus fyra grader enligt prognoserna, men eftersom solen nästan alltid skiner från klarblå himmel så bör det bli tio-tolv grader på dagen i morgon.

Jag var ute och matade änderna i mitten av bostadsområdet, eller rättare skrivet så gav jag vårt överblivna vitlöksbröd till en liten flicka som fick sköta matningen med sin mormor eller farmor. Där finns vatten forfarande och jag antar att vattnet där inte tas bort under vintermånaderna trots att isen kommer.

Torrläggning av de rinnande vattendragen inom bostadsområdet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.