Några bilder från idag

Torrläggning även vid huvudingången

Även vid huvudingången är det nu torrläggning som gäller vid de annars sprudlande fontänerna

Lägenheter till salu

Det finns fyra-fem mäklarkontor av lägenheter i bottenplanet och jag tycker priserna verkar vara på väg nedåt just nu, men det är ändå helt sjukt höga priser på lägenheter! Fast jämfört med Sverige betalar man ju ingen “månadsavgift” som i svenska bostadsrätter så det är rätt stor skillnad!

Skomakare i bottenplanet

I bottenplanet finns även två “skomakare” om man ska översätta det till svenska. Den här mannen ser jag ofta när han lagar skor eller väskor men det kan knappast vara någon bra arbetsmiljö han har när han sprayar skor och väskor för jag känner lukten varje dag när jag går förbi fem meter bredvid.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.