Dålig luft och buss till Carrefour

Luften varierar dag från dag och idag var det dags för en dag med helt usel luft så att springa var inte att tänka på! Vid elvatiden tog jag bussen till närmaste Carrefourvaruhus och handlade lite! Kommer bussen snabbt när jag ska dit och tillbaka är det egenligen tidsmässigt ingen större skillnad mot att promenera till de närmaste varuhusen, men ibland kan det strula och då kommer plötsligt tre bussar efter varandra! Fast kanske inte just på denna linje 513 som går till Carrefour och har ändhållplats två stationer senare vid ett Walmart Supercenter. Fördelen här är att bussen stannar precis utanför närmaste ingång till bostadsområdet!

Carrefourvaruhus i Beijing

Efter att ha stigit av bussen får man ta sig över åttafiliga Xidawang Road och den blå Carrefourloggan skymtar en lång bit bort ovanför de två taxibilarna, men jag visar mest bilden för att se hur dålig luft det var idag! Den gula Suningloggan hör till en kinesisk elektronikkedja och deras varuhus finns lite här och var i Beijing ungefär som El-Giganten och liknande i Sverige.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.