Stortvätt och blogguppdateringar

Trots att det var ett helt fantastiskt väder stannade jag inne hela dagen och “jobbade”. För min del spelar det ingen roll om det är vardag eller helgdag när jag vill “jobba”. Det blev mest uppdatering av de olika bloggarna och även ett par andra hemsidor plus att svara på mail och kommentarer.

Lunchen behövde vi inte tänka på idag för Ellas mamma kom hit och gjorde nudlar och köttsås som är precis lika god som i min favoritrestaurang! Fast jag var faktiskt ute och handlade tolv flaskor vatten och lite annat i närmsta snabbköpet och de hade satt upp massor av julattiraljer, men tyvärr blev bilden jag tog alldeles för dålig för att visa. Jag hade bara med mig den lilla Samsungkameran i fickan och det blir ömsom vin och ömsom vatten med den kameran, så det får bli ett bildlöst inlägg idag vilket jag hoppas kunna kompensera i morgon!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.