Ingen Silk Market idag

Idag hade jag tänkt ta mig till Silk Market och handla lite, men jag är på tok för slö tidigt på morgonen nu och måste skärpa mig där! Därför blev det bara att stanna hemma och fixa diverse saker, både i verkligheten och på mina hemsidor.

Skrev även ett svar i Balloubloggen där min tidigare arbetskamrat Henrik kommenterade mitt kanske allra bästa skämt under tiden hos Ballou!

Jag utgav mig för att vara konsult för ett stort företag som sökte webbhotelltjänster och undrade varför Ballou inte visade sin personal på bild! Det kan ju lika gärna vara en finnig tonåring som har en server i sina föräldrars källare skrev jag då och vi hade en lång diskussion som pågick i flera månader om detta!

Jag skrev alltid svar fredag förmiddag och Henrik menade att jag nog var intagen på anstalt och bara hade tillgång till internet några timmar på fredagar och jag minns en fredag förmiddag han försenad rusade in till ett av våra vanliga fredagsmöten och viftade med sju utskrivna sidor konversation och sa “Han är ju inte klok…”

Obetalbart rolig mailväxling vi hade den gången och Henrik har tydligen “forfarande inte förlåtit mig” fast både han och jag har lämnat Ballou sedan länge och det tog faktiskt flera år innan han fick veta att det var jag som skrev dessa mail.

Fast jag tror han har förlåtit mig nu eftersom han kallar det “Ultimate Prankster“. Finns mer att läsa i Balloubloggen nedan!

http://blogg.ballou.se/blandat/lar-kanna-ballou-pelle-astrom/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.