Ännu en lugn dag

Idag började jag packa väskorna inför återfärden till Sverige, vilket på många sätt känns tråkigt. Jag har varit nästan sju månader i följd i Beijing så det blir en omställning att vända åter till Sverige. Fast det är nödvändigt med tanke på julfirande, försäkringar, avslut av vissa saker med mycket mera. Jag hade hellre stannat några månader till trots den iskyla det är i Beijing i december och janurari. Det blir bara två bilder i bloggen denna dag! På kvällen tycker jag att jag helt misslyckades med att göra “potatisplättor”, stekt bacon, rivna morötter och lingonsylt! Det var faktiskt inte alls gott, men det var jag ensam om att tycka.

Byggnad A05

Byggnad A05 som är där vi bor på sjätte våningen. Nu är koden till porten aktiverad igen efter ett halvår. Dock finns ingen pinkod ännu utan man slår 00# så öppnar någon på administrationskontoret dörren via kamera och högtalare, eller kan man välja att promenera ned till garaget och ta hissen därifrån.

Tre hundar

Det bor väldigt många som har hundar i området, vilket jag inte minst märker under mina löpturer tidigt på morgonen. Här är ett speciellt ställe där två hundar alltid brukar hålla till när jag springer och jag trodde först det var vildhundar, men de har halsband och tillhör troligen någon som bor i den understa etagevåningen bredvid. Idag hade de dock sällskap av en tredje hund som dessutom var rejält påpälsad med kläder.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.