Hämtade Ella på Kindergarten igen

Idag blev det dels en kort tur till Silk Market för att handla lite i fem- och tiokronorsaffären i bottenplanet, men sen fick jag skynda tillbaka för jag skulle hämta Ella på Kindergarten klockan 17.15. Ella ska också sova över här i natt så vi får se hur det går! Det var grymt mycket folk på buss 28 idag och jag fick vänta rätt länge när jag skulle tillbaka.

I väntan på buss 28

I väntan på buss 28 som går direkt till Silk Market

LG Twin Towers

Det finns inte bara World Trade Center nära Silk Market utan även Twin Towers

Silk Market

En av de fyra in- och utgångarna på Silk Market

Rusningstrafik på Tredje Ringvägen

Rusningstrafiken på Tredje Ringvägen hade börjat redan 15.30 när jag tog denna bild

Julpynt

På väg tillbaka passerade jag området där Ella och hennes mamma bor och tog ovanstående bild. I vårt bostadsområde brukar det vara en jättstor gran vid huvudingången, men den lyser i år med sin frånvaro!

Ella

Ella provar några av de femkronorsgrejer jag handlade på Silk Market

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.