Lugn andra dag i Beijing

Idag tog jag det bara väldigt lugnt förutom att jag städade “min” söderbalkong och installerade stol, bord och gjorde “makeover” på växterna! Där är underbart att sitta, på sommaren står solen så högt att det blir skugga och på vintern när solen står lågt är det ändå 15-20 plusgrader trots att den är minus 5-10 grader i skuggan!

Balkongen är tv

Balkongen är delvis tvättad och klar (många fler växter på väg)! Det var dock “någon annan” som la beslag på den ikväll och satt där!

Tog också en promenad till Yonghuivaruhuset och handlade lite plus även en kort promenad i bostadsområdet. Jag har ju mitt “varv” där som enligt genomsnittet på GPS:en är 1070 meter och förhoppningsvis kan jag komma igång och springa där inom de närmaste dagarna. Idag blev det bara ett varvs promenad!

På kvällen var det sen bara en enkel middag och diverse koll på filmkanalen HBO och nyheter på CNN.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.