Dåligt med sömnen inatt

Jag brukar aldrig ha problem med tidsomställningar, men denna gång verkar jag helt kommit ur dygnsrytmen fast “åt fel håll” så att skriva. Vaknade mitt i natten och sen var det omöjligt att somna om så det var dator och TV som gällde innan jag återvände till sängen. Sen vaknade jag inte förrän klockan var strax före 09.00 och så sent tror jag aldrig jag vaknat de senaste 30-40 åren, Helt otroligt.

Idag blev det några fler varvs promenad i bostadsområdet och gick även till Yonghui och handlade lite, idag har jag lovat att stå för maten så vi får se hur det går!

I morgon SKA jag pallra mig upp 06.00 och springa åtminstone några varv inom området och sedan jobba några timmar framför datorn.

Det ska bli skönt att komma in någon sådan dygnsrytm varje dag och sen kan jag ha eftermiddagen till att hitta på något trevligt! Det lär nog bli en del besök på Silk Market och Hongqiao, men även besök i Longtanparken och givetvis Himmelska Fridens Torg och Wangfujing. Sen har jag loppisen och antikmarknaden i Panjiayuan på promenadavstånd plus den absolut fantastiska husdjurmarknaden ännu närmare! Börjar även få slut på mina läsglasögon så även Glasses City kommer att få ett besök! Det är ungefär samma pris som på ÖB i Sverige, 10 kronor paret, fast med skillnaden att här kan jag välja vilka bågar jag vill ha!

A05

Det som skymtar överst är byggnad AO5 där vi bor lite längre västerut i “The Riverside Central Garden”. Det finns nio byggnader inom området som vid en första anblick ser likadana ut, men när man kollar närmare så är faktiskt varje byggnad egentligen helt olika!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.