Fortsatta problem med sömnen

Ja, det är verkligen ovanligt att jag har problem med att sova, men jag verkar ha kommit in i en totalt felaktig dygnsrytm just nu. Upp mitt i natten och sedan sova på förmiddagen när det borde vara tvärtom när man åker på detta hållet åt öster, eller kanske egentligen inte, men jag har aldrig någonsin haft sådana problem tidigare under tiotalet resor till Beijing!

Det blev tyvärr ingen löpning, men en promenad i bostadsområdet och jag nöjer mig med ett par bilder härifrån nedan! Det går att klicka för att se större bilder! Såg för övrigt den där gigantiska mopsen jag visade på bild i vintras och nu körs han (eller hon) omkring i en barnvagn. Otroligt komiskt, men jag fick ingen bra bild från balkongen och när jag promenerade var “hen” (som man nu politiskt korrekt ska säga i den sista Sovjetstaten Sverige) inte kvar i barnvagnen.

Några bilder från The Riverside Central Garden, Hongyan Road, Chaoyang District in Beijing

Några bilder från The Riverside Central Garden, Hongyan Road, Chaoyang District in Beijing

Några bilder från The Riverside Central Garden, Hongyan Road, Chaoyang District in Beijing

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.