Norges nationaldag i Beijing

Idag måste jag jobba med helt andra saker när det är helg i Sverige så det blir bara ett kort inlägg i bloggen! Idag är det den 17 maj och Norges nationaldag och jag kunde tyvärr konstatera att den norska kaffebaren just utanför bostadsområdet nu är nedlagd. Det var ingen norrman som hade den utan en kines som bott många år i Norge och nu är lokalen till salu enligt nedan.

Tidigare Nordic Coffee Bar är nu till salu

Lokalen till tidigare Nordic Coffee Bar är nu till salu

Panoramabild...

Bilden ovan är inget vidare, men det var första gången jag lyckats att få en hel panorambild med den nya lilla Sonykameran. Bilden är från södra ingången till bostadsområdet och jag fick inte alls med något intressant, men faktiskt första gången jag fick med en hel sådan panoramabild!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.