Lika varmt idag söndag som igår

Temperaturen ligger fortfarande på 34 grader just nu och i solen är det ordentligt hett, märkte att det kändes i ansikte och på armar när jag tog en rejäl långpromenad på eftermiddagen.

Mitt favoritöl Apostel Bräu 7,9 finns inte längre i vårt lokala kinesiska varuhus, men jag har nu fått hem några burkar från Carrefour där det fortfarande finns! Det är bara att ta buss 513 direkt vid västra ingången så det lär bli några besök där framöver!

Nu är det dock dags att fixa lite middag och det blir potatismos med diverse tillbehör, fick tyvärr inte hem någon fläskfilé från Carrefour utan något annat kött, men det ska fungera. De hade tydligen bara fläskfilé från de exklusiva svarta utegående grisarna och det är helt klart inte värt att betala fem gånger mer för det köttet, även om det i och för sig ändå är betydligt billigare än vanlig fläskfilé i Sverige.

Dagens bilder kommer från bostadsområdet!

Bilder från bostadsområdet

Bilder från bostadsområdet

Bilder från bostadsområdet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.