Det blev mycket fotboll inatt!

Igår kväll satt jag och jobbade fram till midnatt då det var ovanligt mycket att göra och en del arbetskamrater i Karlskrona online. Sen när klockan var midnatt var det dags för Spanien-Italien i EM och det var en hyfsat bra match som slutade 1-1. Jag somnade dock på slutet, men vaknade sen när Kroatien spelade mot Irland och resultatet blev 3-1 efter bl a två fantastiskt fina nicknål av Kroatien! Kroatien har helt klart möjligheter att gå långt i turneringen!

Till lunch blev det sen överblivna jiaozi från igår och nu ska jag dra på plasthandskarna och städa golven lite och sen ta en dusch och tvätta den skadade tummen. Har lite olika medikamenter för att stoppa eventullt fortsatt blodflöde. Det är ett rätt djupt sår, men jag tror jag fick det helt rent efter smällen i dörren, vilket underlättades av att det blödde så mycket. Gör heller inte ont när jag trycker där så förhoppningsvis är det ingen inflammation på gång och jag tar även några Voltarenliknande kinesiska tabletter för säkerhets skull.

Cityhallen

Dagens bild får bli på min kasse från Cityhallen som jag använt i nästan en månad när jag handlat! Den sjunger nu på sista versen och har några hål i botten och texten syns knappt, men den har fungerat bra!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.