Idag kom jag igång med “löpningen” igen

Sov alldeles för länge, trots att jag inte var uppe och kollade fotboll på natten, förutom början av matchen Danmark mot Portugal vid midnatt. Vid tiotiden tog jag sen en kombinerad löp- och gångrunda och det blev drygt sex “varv” som väl tog cirka en timme totalt. Skönt att vara igång igen och jag ska försöka fortsätta med detta framöver, fast lite tidigare på morgonen!

I övrigt var det en rätt händelsefattig dag, förutom att jag och säkert tusentals andra följde Avpixlats uppmaning att anmäla Rapport till Granskningsnämnden och jag har skrivit lite mer om detta i Karlskronabloggen på länken nedan och i kommentarerna finns också exakt hur jag skrev. Hade jag inte redan sagt upp TV-licensen och kastat ut TV:n för flera år sedan hade jag sagt upp den med omedelbar verkan.

Karlskronabloggen: “Den svenska mediaindoktrineringen i ett nötskal”

Dagens bild får bli nedanstående från busshållplatsen för buss 51 och 680 som vi ser från norra balkongen. Tog bilden med största objektivet på den stora kameran och det är Ella och hennes mamma som står och väntar på bussen, men trots mina många försök att påkalla uppmärksamhet med vår sydafrikanska vuvuzuela så såg eller hörde de mig inte!

Ella och hennes mamma väntar på buss 51 för att åka till simhallen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.