Storhandling på Yonghuivaruhuset

Vaknade mitt i natten och gick upp och kollade kvartsfinalen Tyskland-Grekland i fotbolls-EM, men det var en rätt trist historia trots många fina mål. Tyskland var alldeles för överlägsna precis som Portugal var i den första semifinalen mot Tjeckien.

Sen blev det väl inte mycket vettigt gjort under dagen, förutom jobb med att svara på mail, och efter lunch och att ha kollat ett antal avsnitt av Just for laughs på YouTube gick vi och handlade på Yonghui!

Interiör från en liten del av Yonghui med frukt och grönsaker

Interiör från en liten del av Yonghui med frukt och grönsaker

Inte allt vi handlade fick plats i den lilla vagnen vi hade med oss, men det mesta

Inte allt vi handlade fick plats i den lilla vagnen vi hade med oss, men det mesta. Storhandlingen gick på 180 yuan, vilket väl idag motsvarar cirka 200 svenska kronor.

I v

Helena skulle in på administrationskontoret och betala någon mindre avgift för kommande månad så jag satte mig och väntade strax brevid vid södra ingången till området. Inte så mycket folk där som vid alla fontäner vid norra huvudingången, men svalkande här också med vattenfallet och här var en mamma med sina två små pojkar och den äldste vågade sig till och med fram och säga “Hello” till utlänningen och vi träffades sen en gång ytterligare när vi var på väg hem!

Rejält åskoväder på kvällen

Framåt kvällen kom det sedan ett rejält åskoväder med ett enormt regn, men det var rätt kortvarigt och ovan en bild från norra balkongen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.