Idag mest jobb och fortsatt regnande

Det regnar fortfarande till och från under dagarna så idag stannade jag bara hemma och jobbade och sysslade med lite andra aktiviteter. Tog även en promenad till Yonghui och handlade och på vägen tog jag nedanstående bild som visar ett område söder om bostadsområdet som ska göras om till park med en konstgjord sjö (precis som alla sjöar i Beijing). Det har dock inte hänt något där de senaste fem åren utan nu är området ungefär som en soptipp plus att det finns en del tillfälliga arbetarbaracker där. Skulle gissa att det är ett tio gånger större område än Hoglands park i Karlskrona för att göra en jämförelse. Det kan bli en fantastikst fin park och de som bor i områdets två byggnader med söderutsikt skulle få en fantastiskt fin utsikt. Lägenheterna där var tydligen dyrare när området byggdes just med tanke på att det skulle bli så fint med parken och den sjön, men ingenting verkar hända på den fronten!

Soptipp som förhoppnngsvis ska bli en park

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.