Idag blev det mest fotboll och jobb

För en gångs skull vaknade jag inte på natten när det var EM-fotboll utan kollade morgonens sammandrag av Spanien-Portugal som avgjordes efter straffar. Det är märkligt detta med straffar, för det blir nästan alltid det lag som missar den första straffen som sedan vinner, har nog sett samma hända i snart 20 år i de större turneringarna!

I övrigt var det jobb som gällde plus en kort promenad till Shuanglong för att handla diverse grönsaker, ägg och drycker!

Mer personal än kunder

En inte ovanlig syn på Shuanglong, någon i personalen som sitter och sover lite. Känns som det är fler anställda än kunder där, särskilt på andra våningen!

Ny affär

Där Nordic Coffee Bar tidigare låg var igår en byggarbetsplats med säkert tiotalet arbetare som höll på, men idag har en ny affär öppnat där och det ser ut som de säljer kläder! Imponerande snabbt fixat från hur det såg ut igår!

Nu ser hissen ut som vanligt igen!

De har hållt på med renovering av etagelägenheten på våning sju och åtta just ovanför och sedan jag kom hit har hissen varit inklädd i skyddskartonger och ett väldigt liv med borrmaskiner och folk som springer hit och dit, men nu verkar allt vara fixat och hissen ser ut som vanligt igen!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.