Lugn söndag hemma idag

Idag tog vi det bara lugnt och stannade hemma förutom att Helena cyklade iväg och handlade frukt och grönsaker på en närliggande marknad och jag handlade lite köttfärs och dryck på Yonghui. I övrigt var det mest jobb för min del då jag under sommaren förlägger mina 20 timmar i veckan under helger när mina arbetskamrater i Karlskrona inte jobbar.

Nedan kommer två bilder från denna dag i på Hongyan Road i Beijing.

Ny entré vid östra delen till bostadsområdet bredvid

Nu börjar den nya entrén vid östra delen av bostadsområdet närmast bli klar. Det är exklusiva villor i på upp emot 500 kvadratmeter plus bostadskomplex med lägenheter och huvudingången i norr är riktigt läcker med statyer och liknande och jag tror jag visat den tidigare.

Södra ingången till vårt bostadsområde

Här kommer en översikt från södra delen av vårt bostadsområde med den ingången till området och till höger vaktkuren där vakten står och alla män i grå kläder är en del av den armé av äldre “trädgårdsmästare” som jobbar med gräsklippning, häckklippning, bevattning o s v hela dagarna. I bakgrunden det som förhoppningsvis snart blir en jättestor park med en konstgjord sjö i mitten, men nu mest påminner om en vildvuxen soptipp.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.