Mycket goda klyftpotatis!

Idag nöjer jag mig i denna bloggen med ett kort inlägg efter gårdagens långa med 20 bilder! Det får bli en enda bild idag och det är på de klyftpotatis som var en del av middagen jag fixade ikväll. Riktigt goda faktiskt och det är sällan jag säger så om maten jag själv fixar!

Skärs först i skivor och kokas sedan fyra-fem minuter för att sedan mixas med olja och kryddor i en stor skål därefter in i ugnen och blandas runt med jämna mellanrum tills de ser bra ut! Helt perfekt tillsammans med ketchup och den köttsås med vitlök och lite sallad jag gjorde som tillbehör!

Jag har tidigare köpt dyr olivolja, som faktiskt är dyrare än i Sverige, men har nu upptäckt att det blir precis lika gott med den otroligt mycket billigare majsoljan jag handlade senast och jag har testat den till pannkakor, potatismos, köttfärssås, pizzadeg o s v och det är absolut ingen skillnad i smak!

Mycket goda klyftpotatis

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.