Nu blir det uppehåll i denna bloggen igen!

Nu blir det åter uppehåll i denna blogg åtminstone för en kort tid, har ju haft idén med att flytta över den till ett helt eget domännamn och med lite mer generell information om Beijing och Kina, men vi får se hur det blir med det!

Dagens bilder får åter bli inifrån bostadsområdet som är tagna under en sen eftermiddagspromenad, fast denna gång utan kommentarer. HBO sände sen “An Officer and a Gentleman” som jag inte tror jag sett sen jag såg den på bio när den kom 1982. Rätt tramsig film, men helt klart gör Richard Gere, Debra Winger och flera av de andra skådespelarna bra rolltolkningar.

Strax blir det middag och sedan packande av resväskan och kanske lite slötittande på “Sagan om de två tornen” som också sänds på HBO.

Några okommenterade bilder från bostadsområdet

Några okommenterade bilder från bostadsområdet

Några okommenterade bilder från bostadsområdet

Några okommenterade bilder från bostadsområdet

310-5

Några okommenterade bilder från bostadsområdet

Några okommenterade bilder från bostadsområdet

Några okommenterade bilder från bostadsområdet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.