Lugn dag med lite shopping

Onsdag 10 december 2008
Det gör fortfarande grymt ont i hela överkroppen varje morgon när jag stiger upp. Har i och för sig råkat ut för liknande skador tidigare och jag läste nu även på diverse forum för kampsporter att det är just morgonen som alltid är värst efter slag mot revbenen. Får nog strunta i löpningen de få dagar jag är kvar i Beijing, även om det känns rätt hyfsat när jag kommit ur sängen och när jag är igång under dagen känner jag ingen direkt smärta, mer än vid hosta eller mycket djupa andetag. Provade att klara mig hela dagen utan värktabletterna och det kändes ingen direkt skillnad. Idag var tanken mest att ta det lugnt och börja handla lite, så jag åkte till Hongqiao och köpte en del i den nya marknaden. Hade en försäljare som jag fått vettiga priser av vid besöket i söndags så jag handlade diverse småkläder där, mest som lite roliga julklappar. Hittade även en trevlig tjej som hade diverse krimskrams och souvenirer till mycket billiga priser, så jag handlade även en del roliga småpresenter där. Kunde heller inte motstå att köpa en Mao-mössa till mig själv för en tia. Får se om jag kan lägga ut en bild på den senare. På kvällen blev det sedan lite blandade kinesiska läckerheter och god kinesisk mörk öl. Kändes helt OK när jag somnade, men i morgon bitti lär det bli lika svårt som vanligt att komma ur sängen. Ska ta och shoppa lite mer i morgon om jag känner mig OK!


På väg ut från bostadsområdet höll de på att sätta upp ”julgranen” alldeles innanför huvudingången (norra porten) vid Hongyua Road


En bild från dagens promenad till bussen. Detta är en vanlig ”konstruktion” med fastsatta handskar på mopeder och elmopeder i Beijing.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.