Två veckor i Beijing

Idag onsdag 26 mars har jag varit i Beijing i tva veckor. Det kanns helt OK pa alla satt och det underbara varvadret bara fortsatter. Igar tog jag en langpromenad in mot centrum och gick bl a langs den lilla floden som rinner genom staden. Dock var det ratt kalla vindar igar, sa luvan fick vara till hjalp for att inte frysa om huvudet. Det blev darfor ingen overdrivet lang promenad igar, men det tankte jag ge mig ivag pa nu. For idag skiner fortfarande solen lika mycket, men till skillnad mot igar ar det ingen vind alls. Kanner nastan for att ta en loptur, men hostan sitter fortfarande i lite, sa jag avvaktar tills helgen innan lopaskorna aker fram. Kanns helt OK med langpromenader som alterntiv for tillfallet. Eventuellt tar jag en tur till Hongqiao och handlar lite idag och lite senare kanske aven Silk Market far ett besok. Jag far se hur det kanns nar jag kommer ut!Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.