Ingen shopping alls som jag hade tänkt!

Tisdag 3 november 2009

Vaknade som vanligt vid sextiden och det var rejält kallt i lägenheten. Värmen sätts inte på i Beijing förrän om någon vecka och väderprognoserna var tidigare att det skulle bli rejält kallt resten av veckan, men det verkar nu ha ändrats så att det ska bli soligt och hyfsad temperatur på dagarna, men givetvis kalla nätter.

 Idag var tanken att jag på egen hand skulle shoppa det mesta av det jag ska ha med till Sverige och jag åkte rätt tidigt till Silk Market. Gick runt och kollade, men blev mest irriterad på de löjliga prisförslag jag fick och även i de fall jag blev tillbakaropad med rätt pris så ville jag inte handla. Vet inte om jag har en förkylning eller halsinfektion på gång, men det känns inte helt OK i kroppen. Handlade inget utan tog tunnelbanan till Hongqiao för att se om det kändes bättre att handla där, men känslan var densamma så jag åkte helt enkelt hem och tog några omgångar Echinagard tillsammans med lite whiskey innan middagen. Det kändes genast lite bättre och efter middag somnade jag rätt tidigt. Får hoppas det känns bättre i morgon!


3-silkmarket

En bild på Silk Market från öster. Det blev ingen shopping alls här idag.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.